In 1998 ben ik begonnen bij een klein administratiekantoor in Maassluis, te weten bij Sima organisatie, daarna ben ik in 2000 overgestapt naar Financieel Adviesburo Hofman, ook in Maassluis. In 2005 ben ik de detachering in gegaan en heb ik via WR financiële detachering gewerkt bij Artsen Zonder Grenzen en Mediq Apotheken. Sinds 2009 werk ik bij Koninklijke Nederlandse Slagers, een vereniging die onder meer de belangenbehartiging voor slagers uitvoert. Bij mij is diverse boekhoudsoftware bekend. Zo heb ik gewerkt met Accountview, Unit4 en nu werk ik met Exact.

Exact boekhoudsoftware

Exact is een uitgebreid boekhoud pakket waarin de financiële en salarisadministratie verwerkt kunnen worden. Het is ook een CRM pakket en kan gekoppeld worden met Exact Synergy. BTW aangiften, loonbelastingaangiften en pensioenaangiften kunnen ook vanuit dit pakket worden gedaan.

Verschillende branches

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, maar heeft wel veel raakvlakken met elkaar op financieel gebied. Ik heb veel ervaring met stichtingen, verenigingen, eenmanszaken en MKB-bedrijven.

Openstaande facturen

Exact kan volledig geautomatiseerd ingericht worden om automatische incasso, herinneringen en aanmaningen te versturen. I.c.m. Exact Synergy kan er zelfs een zogenaamde belronde worden geproduceerd indien de factuur bijv. meer dan 90 dagen open staat.

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/